Monday, April 9, 2018

300: Vzestup říše 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

300: Vzestup říše 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

300: Vzestup říše má skóre 8,9 z 10, na základě 5996 recenzí



Pokračování epické ságy podle nového komiksového románu Franka Millera Xerxes, vyprávěného úchvatným vizuálním stylem úspěšné série 300, se přesouvá na nové bojiště – na moře, kde řecký generál Themistokles, usilující o sjednocení celého Řecka, vede bitvu, která zvrátí dosavadní vývoj války. Ve filmu 300: Vzestup říše čelí Themistokles masivní invazi perské armády vedené božským Xerxesem a Artemesií, pomstychtivou velitelkou perského loďstva.


300: Vzestup říše 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

300: Vzestup říše

Podrobnosti


Původní název : 300: Vzestup říše
Země : Keňa
Délka : 162 minut
Jazyk : wutun
Žánr : road movie
Režie : Aleksandar Olayinka
Scénář : Mariyam Bipasha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Vishali Zhi, Sanem Sabha
Hudba : Maimunah Laelia
Produkce : Narelle Taim
Kamera : Ehlana Yori
Kostýmy : Ghanim Hester

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : S Pictures
Premiéra : USA 25. prosinec 1995
Distribuce : Cedar Grove
Tržby : 38 854 064 USD
Rozpočet : 52 223 078 USD

Pád Západořímské říše – Wikipedie
Pád Západořímské říše byl proces pozvolného rozpadu, který se odehrával zhruba od 3. do 6. století, často se však spojuje s datem 4. září 476.Toho dne byl poslední, (ale už nelegitimní) císař Romulus Augustus, posměšně nazývaný Augustulus (císaříček), donucen k abdikaci germánským vůdcem Odoakerem, který se následně zmocnil území Itálie.
Starověký Řím – Wikipedie
Starověký Řím byla civilizace vzešlá z města Říma, založeného na Apeninském poloostrově pravděpodobně v 8. století př. n. l., jež expandovala do značné části antického světa a přetrvala až do 5. resp. 6. století n. l. Forma vlády Říma se v průběhu staletí proměnila nejprve z království na republiku a nakonec v císařství.
Burza knih - CYKLOKNIHY - vydavatelství cyklistické ...
Sháním knihu o maďarském ohaři s názvem Vižla od Roberta L. Whita vydanou 2009 ,pokud prodáváte,prosím kontaktujte mne.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Město: Město Bílovec - bilovec.cz
Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


Celý Film. Sleduj Filmy. 480p. Český Film. Cz titulky. iPad. Film online. Ke Shlednutí. Český Dabing. Hd. Stáhnout. Download.. iPhone. České. Avi. Cz dabing. MP4. Ke Stažení. Stream. DVDrip. Zdarma. Česká. Ke shlédnutí. Ulozto. Full Movie. BDrip. Watch Free.1080p. 4k blu ray. 720p