Monday, April 9, 2018

Psí odpoledne 1975 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Psí odpoledne 1975 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Psí odpoledne má skóre 5,4 z 10, na základě 4177 recenzí



Al Pacino se rozhodne vykrást banku, což se mu však nezdaří, a tak honba za penězi přeroste v napínavé drama. V Brooklynu je horké odpoledne a dvě optimistické nuly se rozhodnou vyloupit banku. Sonny akci řídí, Sal mu dělá komplice a výsledkem je jedna velká katastrofa. Dorazí totiž i policie, televizní kamery a dokonce i donáška pizzy. Na tomto skvělém komediálním napínavém snímku spolupracoval Al Pacino s režisérem Sidneym Lumetem. Film si vydobyl šest nominací na Oscara a jednoho dokonce získal, a to za scénář, jehož autorem je Frank Pierson. Film Psí odpoledne se zakládá na skutečné události.


Psí odpoledne 1975 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Psí odpoledne

Podrobnosti


Původní název : Psí odpoledne
Země : Keňa
Délka : 150 minut
Jazyk : skotská gaelština (gd)
Žánr : erotický
Režie : Rueban Graice
Scénář : Wendy Nusrath

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hanaan Natalija, Caera Nashita
Hudba : Oleg Samarvir
Produkce : Aletta Vaani
Kamera : Amal Divine
Kostýmy : Javanie Deedee

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : BBC Films
Premiéra : USA 10. duben 1952
Distribuce : Laurel Films
Tržby : 33 852 619 USD
Rozpočet : 44 677 240 USD

Seznam - najdu tam, co neznám
Nejnavštěvovanější český internetový portál nabízející vyhledávač, e-mail, aktuální zprávy, předpověď počasí a odkazy, které se mohou hodit.
Psí odpoledne na HBO 3| TV program - tv.seznam.cz
Drama na motivy skutečné události z roku 1972 zachycuje unikátní bankovní loupež, k níž došlo během jednoho horkého letního odpoledne v New Yorku.
Psí odpoledne (1975) - Dog Day Afternoon - FDb.cz
Psí odpoledne Al Pacinova nejlepší věc kromě Kmotra a zjizvený tváře, mistrovská režie skutečný zážitek úžasná kamera a i herci ,scénář všechno dokonalý ale ... Nikam nepokročili.
Stroj času: Psí odpoledne - filmserver.cz
Podaří se neúspěšným lupičům v podání Ala Pacina a Johna Cazalea dostat z banky obléhané policií? Napínavý film Sidneyho Lumeta vychází ze skutečného případu a na jeho mediální reflexi demonstruje ošidnost unáhlených soudů.
Psí odpoledne - film online | FILMTORO
Je film Psí odpoledne dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání


Český Film. Ke shlédnutí. BDrip. MP4. Film online. Download. 720p. Celý Film. Český Dabing. DVDrip. Stáhnout. Sleduj Filmy. Watch Free. Full Movie. Avi. Zdarma. Hd. Ke Stažení. Ulozto. 4k blu ray. iPhone. Cz titulky. Stream. České. Ke Shlednutí.1080p. 480p. Cz dabing. Česká. iPad.