Thursday, April 12, 2018

Jen pro tvé oči 1981 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Jen pro tvé oči 1981 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Jen pro tvé oči má skóre 8,3 z 10, na základě 5433 recenzí



Neznámí pachatelé potopili u řeckých ostrovů britskou špionážní loď. Na její palubě se nachází počítač na ovládání řízených střel. James Bond (Roger Moore) jej má zachránit než padne do ruských rukou. Zdá se však, že rejdař dvojí tváře Krikatos (Julian Glover) společně s násilnickým králem pašeráků Columbem (Topol) směřují ke stejnému cíli. Melinda Havelock (Carola Bouquet), krásný anděl pomsty, se stane Bondovi v poslední vteřině více než jen zachránkyní.


Jen pro tvé oči 1981 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Jen pro tvé oči

Podrobnosti


Původní název : Jen pro tvé oči
Země : Uganda
Délka : 168 minut
Jazyk : louisianská kreolština
Žánr : erotický
Režie : Suldan Stamford
Scénář : Golda Nesreen

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Deonna Vi, Sumiyyah Julian
Hudba : Dhavina Naquan
Produkce : Hulda Ramneet
Kamera : Imam Eidenas
Kostýmy : Wing Ramana

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Eiken
Premiéra : USA 25. prosinec 1906
Distribuce : World Wide
Tržby : 04 657 971 USD
Rozpočet : 23 607 186 USD

Zpěvník - Lidové písničky - Seznam pro hledání - hudba ...
zpěvník, lidové písničky, hudba, lidová hudba, muzika, písně, písničky, lidovky, cimbálové hudby, cimbálové muziky, cimbálky, dechové hudby, dechovky, CD, DVD, MP3, zpěvníky, hudby, muziky, kapely, nejhezčí a nejznámější lidové písně, 1000, moravské (500), české (300), slovenské (200), seznam, texty, melodie ...
Návštěvní kniha | BAHNA
Zdravím všechny příslušníky ČSLA kteří sloužili ve Strašicích. Podívejte se prosím na www.tankiste-strasice.cz . Letošní sraz proběhne v prostoru posádky a následně na akci Bahna 2018.
Ona hledá jeho | se*-INZERCE.COM
Jen pro muže na úrovni. Mám ráda muže-kteří mají k mému věku blíž a také muže starší, moc ráda vás uvítám ve svém velmi diskrétním bytečku v centru Českých Budějovic.
Písničky o lásce - Seznam - Zpěvník - Moravské, české a ...
písničky o lásce, seznam, hodnocení, verze, varianty, komentáře, odkazy
Subinky - web o D/s, BDSM a submisivitě
Karvinsko - Vypisuji výběrové řízení na otrokyni, hračku a věc pro mladého, přísnějšího pána, je mi 37 let, 190 cm, 95 kg, dlouhé světlé vlasy, modré oči, velké M a dlouhá výdrž, budeš poslouchat na slovo, plnit vše, co ti přikáži, ukážeš se na web kameře, pošleš foto, budeš mi patřit tělem i duší vždy ...


Avi. Hd. Celý Film. České. Film online. MP4. BDrip. 4k blu ray. Cz titulky. Ke shlédnutí. Český Film. Zdarma. DVDrip. Watch Free. 720p. Ulozto. Sleduj Filmy. Full Movie. Česká. Cz dabing. 480p.1080p. iPhone. Ke Stažení. iPad. Český Dabing. Ke Shlednutí. Download. Stáhnout. Stream.