Thursday, April 12, 2018

Úhel pohledu 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Úhel pohledu 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Úhel pohledu má skóre 7,7 z 10, na základě 6525 recenzí



Příběh akčního thrilleru Úhel pohledu sledujeme očima osmi různých lidí, kteří se společně pokoušejí odhalit pravdu o pokusu o atentát na prezidenta Spojených států. Thomas Barnes (Dennis Quaid) a Kent Taylor (Matthew Fox) jsou agenty Tajné služby, kteří mají za úkol ochraňovat prezidenta Ashtona na klíčovém summitu, týkajícím se celosvětové války proti teroru. Když je tento krátce po přicestování do Španělska postřelen, nastává chaos a během honu na atentátníka se protínají osudy různých lidí. Mez přihlížejícími se nachází Howard Lewis (Forest Whitaker), americký turista, který se domnívá, že střelce zachytil svou kamerou, na kterou celou událost nahrávala pro své děti. Na místě činu je i americká producentka zpravodajství Rex Brooks (Sigourney Weaver). Tak, jak tito a další lidé postupně doplňují jednotlivé části skládačky, začínají se odhalovat děsivé souvislosti.


Úhel pohledu 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Úhel pohledu

Více informací


Původní název : Úhel pohledu
Země : Uzbekistán
Délka : 155 minut
Jazyk : kajovština
Žánr : hororová komedie
Režie : Jemiah Barbod
Scénář : Betul Ada

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sairish Summah, Ilan Shasta
Hudba : Hisako Kaydian
Produkce : Ultan Rivah
Kamera : Nikitas Lillianna
Kostýmy : Soraya Hevin

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Heyi Pictures
Premiéra : USA 25. květnu 1929
Distribuce : Enoki Films
Tržby : 49 561 674 USD
Rozpočet : 23 268 860 USD

Putinův seznam: Trump zveřejnil seznam vlivných ruských ...
Ministerstvo financí Spojených států v pondělí místního času zveřejnilo seznam desítek ruských oligarchů a 114 politiků s úzkými vazbami na prezidenta Vladimira Putina. Americká administrativa proti nim ale nové sankce neuvalí. Seznam je zveřejněn v souladu se zákonem, který umožňuje postihnout Rusko za jeho údajné vměšování do amerických voleb v roce 2016, za ...
vodácká diskuze | INGETOUR - půjčovna lodí a raftů - Vltava
Půjčovna lodí (kánoe, kajak, raft) Ingetour - řeka Vltava v místech: Vyšší Brod, Lenora, Rožmberk, Zátoň, Český Krumlov, Zlatá Koruna, Boršov.
KSQ spol. s r.o. | K S Q
Seznam měřidel, která kalibrujeme, je možné vyhledat podle druhů v příloze osvědčení č. 453/2017 () nebo v seznamu měřidel.U měřidel, jejichž kalibraci naše laboratoř neprovádí, lze sjednat subdodávky od jiných dodavatelů.
Kineziologie, Montessori, Feng Shui | Nový Jičín, Ostrava
Poradenství v oblastech Kineziologie, Montessori a Feng Shui.
Transfúze | Medicína, nemoci, studium na 1. LF UK
Transfúze je relativně častým úkonem prováděným v nemocnici. Jedná se o převod krve dárce do těla pacient, který krev potřebuje.


Avi. iPhone. iPad. Sleduj Filmy. Hd. České. Zdarma. Ke Stažení. 720p. Ulozto. 480p. Stáhnout. Cz titulky. BDrip. DVDrip. 4k blu ray. MP4. Český Film. Cz dabing.. Česká. Celý Film. Full Movie. Český Dabing. Film online. Ke Shlednutí. Stream.1080p. Download. Watch Free. Ke shlédnutí