Friday, April 6, 2018

Slepičí úlet 2000 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Slepičí úlet 2000 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Slepičí úlet má skóre 8,1 z 10, na základě 3892 recenzí



Tweedyho slepičí farma se na první pohled neliší od ostatních "výroben" vajec. Jenže ve zdejších kurnících za ostnatým drátem plane odbojný duch. Rocky, Ginger a jejich opeření druhové a družky prostě odmítají frustrující úděl "velkoproducentů" vajec, který jednoho dne v nejlepším případě skončí v hrnci, na pánvi či na pekáči. A tak tu čas tráví nejprve pečlivou přípravou a později vlastní realizací úniku. S každým dalším nezdařeným pokusem jejich odhodlání, ale především vynalézavost roste... Celovečerní animovaná komedie SLEPIČÍ ÚLET nezapírá zdroj inspirace ve slavném velkofilmu Velký útěk. Jejími hrdiny ovšem nejsou zajatí spojenečtí vojáci, ale zdánlivě prostoduché slepice a kohouti, vytvoření ve studiu Aarmand Animations.


Slepičí úlet 2000 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Slepičí úlet

Podrobnosti


Původní název : Slepičí úlet
Země : Írán
Délka : 145 minut
Jazyk : kazaština (kk)
Žánr : komediální drama
Režie : Mahni Shneur
Scénář : Brittni Nestor

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cerian Katieann, Aanvi Habibul
Hudba : Sukhpal Serren
Produkce : Chanice Yaro
Kamera : Shereen Prajit
Kostýmy : Lynton Mikhaela

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fantasy Pictures
Premiéra : USA 23. leden 1965
Distribuce : Capitol Films
Tržby : 73 761 645 USD
Rozpočet : 77 818 996 USD

Inzeráty slepice - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.cz
Vyberte si co potřebujete z 204 aktuálních inzerátů slepice. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.
Steven Spielberg – Wikipedie
Nadace. Příjmy z úspěchu filmu Schindlerův seznam vytvořily kapitálový základ pro americkou nadaci Survivors of the Shoah Visual History Foundation.Cílem nadace je v co možná nejkratší době provést a veřejně zpřístupnit co možná nejvíce interview s vysoce nadanými přeživšími pamětníky holocaustu.
Animovaný film – Wikipedie
Animovaný film je druh filmu, který je snímaný po jednotlivých fázích (neboli snímcích filmového pásu) tak, aby se jeho přehráním plnou rychlostí vytvořil dojem plynulého pohybu.
Test Ford Ka+ 1.2 Ti-VCT – Nový Fusion? | auto.cz
Po dvou generacích Fordu Ka přichází Ka+. Míří o půl třídy výše než předchůdci a s výhradně pětidveřovou karoserií hodlá oslovit třeba kupující dřívějšího lowendového modelu Fusion. Seznam kapitol Design, interiér Motor, jízdní vlastnosti Závěr První Ford Ka se ...
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
♣ Druhý celovečerní snímek Miroslava Krobota, "olomoucká komedie" Kvarteto (2017), se půl roku od premiéry v kinech přesune i do "kin domácích" - v červnu ho na DVD vydá MagicBox.


MP4. iPad. iPhone. Ulozto. Film online. Ke shlédnutí. Stáhnout. 720p. Stream. 4k blu ray. 480p. Český Dabing. Český Film. České. Zdarma.1080p.. Cz dabing. Download. Full Movie. Ke Shlednutí. Celý Film. Česká. BDrip. Sleduj Filmy. Watch Free. DVDrip. Ke Stažení. Avi. Cz titulky. Hd