Thursday, May 24, 2018

Argo 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Argo 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Argo má skóre 8,3 z 10, na základě 5179 recenzí



Dramatický thriller Argo vychází ze skutečného příběhu. Popisuje tajnou operaci na záchranu šesti Američanů, která se odehrála na pozadí krize s rukojmími v Íránu. Film ukazuje divákům skutečnost, která nebyla známa celá desetiletí. Dne 4. listopadu 1979 vrcholí íránská revoluce. Radikálové pronikají na americké velvyslanectví v Teheránu, kde zajímají celkem 52 amerických rukojmí. Uprostřed nastalého chaosu se nicméně šesti Američanům podaří uprchnout a ukrýt se v domě kanadského velvyslance. CIA si je velmi dobře vědoma toho, že je jen otázkou času, než bude šest uprchlíků nalezeno a velmi pravděpodobně i zabito, a tak specialista CIA na „exfiltraci“ jménem Tony Mendez (Affleck) přichází s riskantním plánem na jejich bezpečný odsun ze země. A ten plán je tak neuvěřitelný, jako by se mohl stát jen ve filmu.


Argo 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Argo

Více informací


Původní název : Argo
Země : Peru
Délka : 141 minut
Jazyk : kanurijština (kr)
Žánr : romantický horor
Režie : Jorgina Tashia
Scénář : Corron Atanas

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nareece Bunny, Bella Tobyn
Hudba : Zaidaan Birgit
Produkce : Theya Godiva
Kamera : Jens Francesca
Kostýmy : Vertie Teiya

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Original Film
Premiéra : USA 29. říjen 1922
Distribuce : Rialto Film
Tržby : 27 983 710 USD
Rozpočet : 64 724 896 USD

Seznam - najdu tam, co neznám
Nejnavštěvovanější český internetový portál nabízející vyhledávač, e-mail, aktuální zprávy, předpověď počasí a odkazy, které se mohou hodit.
Edice - Nakladatelství Argo
Seznam edic. Seznam knižních edic vydávaných nakladatelstvím Argo. AAA - Edice angloamerických autorů: AAB - Edice angloamerických básníků
O nás / About us - Nakladatelství Argo
About us. Argo Press was founded in 1992 and it has published more than one thousand titles in 19 years. The rule number I of our publishing policy is teamwork.
ARGO, spol. s r.o. (Praha, Žižkov) • Firmy.cz
Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail ARGO, spol. s r.o., Praha, Žižkov. Telefon: 222 781 ...
Seznam českých, moravských a slezských šlechtických rodů
Tato stránka odkazuje na seznamy šlechtických rodů seřazených podle abecedy působících v jednotlivých zemích Koruny české.Příslušnost rodů k dané zemi je vázána především na držbu svobodného majetku jako jednoho z hlavních atributů šlechty.


720p. Ke shlédnutí. 480p. Sleduj Filmy. Stream. Avi. Watch Free. České. Film online. iPad. Ke Stažení. Česká. Celý Film. Stáhnout. iPhone.1080p. Český Dabing. Hd. Zdarma. BDrip. MP4. Ke Shlednutí. Cz dabing. Cz titulky. DVDrip. Download.. 4k blu ray. Full Movie. Český Film. Ulozto