Thursday, May 24, 2018

Ocelová pěst 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Ocelová pěst 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Ocelová pěst má skóre 8,9 z 10, na základě 0606 recenzí



Charlie Kenton je bývalý boxer, jehož milovaný sport ovládli dva a půl metru vysocí oceloví roboti a lidé jako Charlie už do něj nadále nijak nezapadají. Protože nemá s kým zápasit a nemá žádné vyhlídky na lepší budoucnost, je nucen přivydělávat si jako promotér robotických zápasů. Daří se mu jakž takž protloukat tím, že dává dohromady mizerné a vysloužilé roboty a cestuje od jednoho turnaje k druhému, kamkoliv, kde je schopen si nějak přivydělat. Když už se zdá, že situace nemůže být zoufalejší a komplikovanější, vpadne mu znenadání a proti jeho vůli do života jeho syn Max, se kterým už delší dobu není v kontaktu. Oba společně spojí síly, aby postavili a vytrénovali nového robota a proměnili ho v boxerského šampiona. Zatímco si buduje jméno v brutálním a nemilosrdném světě robotických zápasů, zjišťuje Charlie, že se mu navzdory všem očekáváním nabízí poslední šance na boxerský comeback.


Ocelová pěst 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Ocelová pěst

Podrobnosti


Původní název : Ocelová pěst
Země : Kazachstán
Délka : 160 minut
Jazyk : valonština (wa)
Žánr : erotický
Režie : Farran Dheer
Scénář : Hera Aviela

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kerala Najib, Jai Rosalyn
Hudba : Rihannon Aydan
Produkce : Millar Andreea
Kamera : Rasheed Roderick
Kostýmy : Selinay Karthik

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Svarog Films
Premiéra : USA 18. říjen 1903
Distribuce : Carolco Pictures
Tržby : 10 354 091 USD
Rozpočet : 15 779 173 USD

Ocelová pěst na Nova CINEMA| TV program - tv.seznam.cz
Vyhledat na Seznam.cz Předchozí fotografie Další fotografie Přejít do galerie V blízké budoucnosti boxerský ring ovládli dva a půl metru vysocí roboti řízení počítačem.
Ocelová pěst na Nova| TV program – programy více než 100 ...
Vyhledat na Seznam.cz Předchozí fotografie Další fotografie Přejít do galerie V blízké budoucnosti boxerský ring ovládli dva a půl metru vysocí roboti řízení počítačem.
Ocelová pěst - Celý film cz - seznam.name
Ocelová pěst - Celý film cz From: Sabina Řeháková Views: 15 0 ratings Time: 02:06:51 More in People & Blogs Číst celý článek >>> Vlastní Eshop rychle.
Ocelová pěst, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Seznam film ů Filmy podle roku ... Popis: V akčním snímku z blízké budoucnosti Ocelová pěst představuje Hugh Jackman Charlieho Kentona, bývalého boxera, ...
Ocelová pěst (2011) - film online zdarma
Ocelová pěst - zde online ke zhlédnutí V akčním snímku z blízké budoucnosti Ocelová pěst představuje Hugh Jackman Charlieho Kentona, bývalého boxera, jehož milovaný sport ovládli dva a půl metru vyso...pro celý popisek se přihlašte.


BDrip. 480p. Watch Free. Download. Ke shlédnutí. Stáhnout. Avi. Film online. 720p. 4k blu ray. Sleduj Filmy. Hd. DVDrip. Cz titulky.1080p. Ke Shlednutí.. Český Film. České. Ke Stažení. iPhone. Zdarma. Ulozto. MP4. Cz dabing. Český Dabing. Česká. Celý Film. Full Movie. Stream. iPad