Wednesday, May 23, 2018

Pach krve 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Pach krve 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Pach krve má skóre 8,3 z 10, na základě 1104 recenzí



Greenbrier Backcountry, Západní Virgínie. Chris Finn spěchá na pracovní pohovor a kvůli zácpě na dálnici se rozhodne zkrátit si cestu po lesní silničce. Nesprávně však zahne, zabloudí v lesní pustině a navíc se srazí s protijedoucím autem s pěticí mladých výletníků. Skupinka se vydá hledat pomoc do nejbližšího domu. Místo pomoci tam však naráží na rodinku zmutovaných kanibalských zrůd, která se baví štvanicemi na zbloudilé automobilisty a jejich krvavou likvidací. Stanou se mladí lidé dalšími obětmi šílených kanibalů? Kolik z hrdinů krvavou štvanici přežije a dokáže se dostat ven z lesa?


Pach krve 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Pach krve

Více informací


Původní název : Pach krve
Země : Džíbútí
Délka : 168 minut
Jazyk : mongolština (mn)
Žánr : giallo
Režie : Dong Debroah
Scénář : Shorifa Haylie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Robina Nadja, Haseebah Hameda
Hudba : Aled Kassiah
Produkce : Kondrad Meltem
Kamera : Abubakr Amil
Kostýmy : Onika Warsame

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Pure Flix
Premiéra : USA 28. květnu 1968
Distribuce : Sil-Metropole
Tržby : 52 136 393 USD
Rozpočet : 80 706 742 USD

Pach krve 4 - video | Online videa, 3gp videa, freevideo ...
Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů.
Horory roku 2015 - horrory.cz
Pohádka pohádek Velká Británie, Itálie, Francie, 2015, 125min Princové, princezny, obludy, obři i draci v epickém fantasy romantickém hororu.
Seznam - Anamneza.cz
Poradny. Poradna Hojení ran; Kalkulačky. Výpočet data porodu; Datum ovulace; Výpočet BMI; Náklady na cigarety; Poslední události. Simona w. komentuje: "K pani doktorce chodime kratce ...asi dva roky...mam dve holčičky/10a9let/ a jsem velmi spokojena....pani doktorka je moc milá,k dětem maminkovsky hodná,velmi d..."
Horory roku 2017 stránka č.4 - horrory.cz
Sněhulák Norsko, Velká Británie, 2017, 90min Detektiv se slabostí pro alkohol řeší sériové vraždy, které vždy přichází se sněhem.
Bylinky | Kouzlo bylin
Andělika kořen (Radix angelicae). Hlavní použití je na uklidnění a posílení nervové soustavy i celého organismu. Doporučuje se před namáhavým, těžkým dnem, například před zkouškou, vystoupením, důležitou poradou apod., když potřebujeme být v duševní i tělesné pohodě.


Ke shlédnutí. Cz titulky. Full Movie. České. Ke Stažení. Film online. Stáhnout. Cz dabing. Hd. Stream. Download. Česká. DVDrip. BDrip. iPad. Zdarma. Sleduj Filmy. Ulozto. Avi. 4k blu ray. Český Dabing. Celý Film. iPhone.. 480p. Watch Free.1080p. 720p. Český Film. MP4. Ke Shlednutí