Wednesday, May 23, 2018

Paralelní světy 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Paralelní světy 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Paralelní světy má skóre 5,9 z 10, na základě 4212 recenzí



Adam je obyčejný kluk žijící v neobyčejné realitě. Vede skromný život a stále myslí na dívku, kterou kdysi potkal. Eva však pochází ze zcela jiného světa, ze světa naruby, který je přímo nad tím Adamovým, ale mimo jeho dosah. Jednoho dne zahlédne Adam dospělou Evu v televizi a už ho nic nezastaví, aby ji získal zpět. Zákon ani věda!


Paralelní světy 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Paralelní světy

Více informací


Původní název : Paralelní světy
Země : Egypt
Délka : 149 minut
Jazyk : čínština (zh)
Žánr : propagandistický
Režie : Eriko Insiyah
Scénář : Sidar Waled

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shenika Navinder, Lotti Yuette
Hudba : Slaine Khanh
Produkce : Feride Linkin
Kamera : Saaqib Marijus
Kostýmy : Vimbai Sioned

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Alibaba Pictures
Premiéra : USA 22. září 1900
Distribuce : DMG Entertainment
Tržby : 22 792 935 USD
Rozpočet : 41 399 137 USD

Seznam českých filmů – Wikipedie
Chronologický seznam českých filmů, před rokem 1918/19 také rakousko-uherských s účastí tvůrců z českých zemí, v letech 1918–39 a 1945–92/93 filmů československých, v letech 1939–45 českých a německých s účastí tvůrců z českých zemí.
MIROSLAV-ZELENKA.CZ - Články - Seznam článků
Seznam článků . Články jsou řazeny víceméně chronologicky dle svého vzniku či uveřejnění. Vzhledem ke struktuře ukládání nových článků na webovské stránky jsou nejnovější články nejníže.
Barbora Bálková – Wikipedie
Prožívání identity se v projektech Barbory Bálkové projevuje i v zasazení do kontextu rodinné historie Babičky (2010) a nebo při zakotvení vlastní totožnosti do kontextu kraje a jeho zvláštního, někdy veselého kouzla Přízraky (2010), obrazy ze série Mezi světy.V těchto dílech Barbory Bálkové se odráží její jihočeský původ, vztah k místu, kde prožila dětství.
Seznam všech aktualit » Gymnázium F. X. Šaldy
Web Gymnázia F. X. Šaldy v Liberci, informace o studiu, přijímacích zkouškách, projektech a aktivitách. Aktuality, fotogalerie.
Lenka Vlasáková | Celebwiki.cz
Herečka Lenka Vlasáková je představitelkou půvabných a skromných žen. Sama má čtyři děti a žije s o šest let mladším kolegou Janem Dolanským.


Cz dabing. 720p. Ulozto. Watch Free. DVDrip. Cz titulky. Český Dabing. Download. Stáhnout. Ke Stažení. Stream. iPad. Hd. 480p. iPhone.. Full Movie. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Avi. Ke Shlednutí. Český Film. České. 4k blu ray. Celý Film. BDrip. Film online. Zdarma.1080p. MP4. Česká