Saturday, June 9, 2018

Divoké vlny 2007 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Divoké vlny 2007 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Divoké vlny má skóre 5,4 z 10, na základě 2270 recenzí



Film Divoké vlny je animovanou akční komedií, která nahlíží do zákulisí vzrušujícího světa závodního surfování. Hrdinou filmu je mladý tučňák skalní Cody Maverick, začínající surfař, který se chystá na účast ve svém prvním profesionálním závodu. Cody, následován filmovým štábem, který má dokumentovat jeho zážitky, opouští rodinu a rodný Mražákov v Antarktidě, aby se na ostrově Pin-Guí zúčastnil surfařského memoriálu Big Z. Cestou se setkává se surfařem Kuřetem Joem, známým propagátorem surfování Reggiem Belafontem, hledačem surfařských talentů Mikem Abromowitzem a nadšenou plavčicí Lani, kteří si všichni všimnou Codyho zápalu pro surfování, i když ho Cody občas využívá trochu podivně. Cody je přesvědčen, že vítězstvím získá vytoužený obdiv a úctu, ale když se náhodou setká se starým, vyřízeným surfařem, začne chápat, co je skutečně důležité a že opravdovým vítězem není vždycky jen ten, kdo dorazí k cíli jako první.


Divoké vlny 2007 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Divoké vlny

Podrobnosti


Původní název : Divoké vlny
Země : Niger
Délka : 162 minut
Jazyk : toki pona
Žánr : thriller
Režie : Noh Zac
Scénář : Konstanty Shehzadi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Harlan Naila, Colm Ovie
Hudba : Roumaissa Hamdi
Produkce : Nanw Denisha
Kamera : Tesni Leora
Kostýmy : Kaylon Coy

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Kantana Group
Premiéra : USA 12. květnu 1946
Distribuce : Triggerfish Animation
Tržby : 04 533 974 USD
Rozpočet : 91 514 946 USD

Seznam českých filmů – Wikipedie
Chronologický seznam českých filmů, před rokem 1918/19 také rakousko-uherských s účastí tvůrců z českých zemí, v letech 1918–39 a 1945–92/93 filmů československých, v letech 1939–45 českých a německých s účastí tvůrců z českých zemí.
Československá nová vlna – Wikipedie
Okolnosti vzniku. Společensky kritické a formálně originální filmy československé nové vlny mohly vzniknout díky vyspělé filmové škole, široké základně mladých filmařů studujících v 50. a 60. letech, liberalizaci socialistického režimu na začátku šedesátých let a pozdějšímu zrušení cenzury.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Sportovní filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Shlédnout Snowboarďáci (2004) Rok co rok trávili vánoce s rodiči a jejich otravnými rituály. A den za dnem snili o svých vlastních nabušených vánocích.
Orlické hory a Podorlicko - Muzeum a galerie Orlických hor
Recenze a zprávy o literatuře: Bartůšek V.: Jan Halada, Encyklopedie českých nakladatelství 1949 – 2006.415-416. Bartůšek V.: Jiří Frýzek, Ze starých kronik.


Stáhnout. iPad. Stream. iPhone. Česká. Cz titulky. Ulozto. Ke shlédnutí. Watch Free. České. DVDrip. Cz dabing. BDrip. Celý Film. 480p. Film online. Sleduj Filmy. Český Film. 720p. Zdarma. Download. Český Dabing.1080p. Avi. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Full Movie. Hd. MP4.. 4k blu ray