Saturday, June 9, 2018

Mravenec Z 1998 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Mravenec Z 1998 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Mravenec Z má skóre 8,5 z 10, na základě 4564 recenzí



Animovaná dobrodružná komedie ze světa hmyzu MravenecZ se může pochlubit pozoruhodnými vizuálními efekty, originalitou a vtipem, jimiž si získala publikum i kritiky. MravenecZ, služebním zařazením dělník-kopáč, trpí pocitem sebeobětování se zájmům mravenčí kolonie i tím, že se nikdo neohlíží na jeho city a potřeby. Jednou však náhodou potká mravenčí princeznu Balu, zamiluje se do ní a aby se s ní mohl znovu sejít, vymění si místo s kamarádem Snovačem, který je voják. Omylem se tak dostane do bitvy s termity, jako jediný ji přežije, ale posléze skončí na útěku coby princeznin únosce. Tím si ovšem na život a na smrt znepřátelí generála Kusadla, který se po sňatku s princeznou chce zmocnit vlády a pak hodlá celé mraveniště vyhubit. Po řadě dobrodružství ve vnějším světě se Z vrací domů a konečně všem dokáže, že je opravdový hrdina!


Mravenec Z 1998 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Mravenec Z

Více informací


Původní název : Mravenec Z
Země : Panama
Délka : 157 minut
Jazyk : moabština
Žánr : romantická komedie
Režie : Taylar Abdulhakim
Scénář : Khalid Waled

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Endija Oliver, Reeyan Prabveer
Hudba : Bezawit Jeziah
Produkce : Shina Zunairah
Kamera : Chastity Calley
Kostýmy : Ruhena Arushan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Premium Picture
Premiéra : USA 14. květnu 1958
Distribuce : Kalem Company
Tržby : 34 472 076 USD
Rozpočet : 70 303 533 USD

Mravenec
Nabídka pro dětské a mládežnické organizace, domy dětí, střediska volného času, občanská sdružení, základní i mateřské školy, školní družiny, sportovní kluby a pro všechny pracující s dětmi.
Mravenec lesní – Wikipedie
Mravenec lesní (Formica rufa L.) je teplomilný blanokřídlý sociální hmyz patřící do skupiny lesních mravenců. Velice se podobá svým příbuzným, mravenci lesnímu menšímu (Formica polyctena), mravenci lučnímu (Formica pratensis) a dalším mravencům podrodu Formica.
Etapové a celotáborové hry | Mravenec
Přes 200 různých etapových a celotáborových her s mnoha nápady a dokumentací. Stačí si pouze vybrat téma a jakým stylem chcete mít proveden váš tábor či oddílový rok a můžete si začít hrát.
Hmyz – Wikipedie
Hmyz (Insecta) je třída šestinohých živočichů z kmene členovců, kteří mají tělo rozdělené do tří článků (hlava, hruď a zadeček).Pro všechny druhy je charakteristické, že mají tři páry nohou, většinou mají složené oči, tykadla a jsou jedinými členovci, kteří umějí aktivně létat.
Odrůdy jahodníku: Seznam 45 odrůd
Jahodník v dubnu Fenofáze: Jarovizace. Práce: Odstranění plevele z meziřádků, vydatná závlaha. Výživa: Hnojivo pro ovocné stromy a drobné ovoce 15 g/m 2, foliárně Kristalon plod a květ 0,4 ml/m 2.


Ke Shlednutí.. 4k blu ray. Hd. DVDrip. České. 480p. Cz dabing. Film online. Watch Free. Ke Stažení. Český Dabing. BDrip. Ulozto. iPad. Česká. Cz titulky. MP4. Full Movie.1080p. Sleduj Filmy. Avi. iPhone. Stáhnout. Český Film. Stream. Celý Film. Zdarma. Ke shlédnutí. 720p. Download