Wednesday, September 20, 2017

Bláznivá, zatracená láska 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Bláznivá, zatracená láska 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Bláznivá, zatracená láska má skóre 7,4 z 10, na základě 1183 recenzí



Čtyřicetiletý Cal Weaver prožívá svůj sen – má dobrou práci, hezký dům, skvělé děti a za manželku lásku ze střední školy. Když ale zjistí, že ho jeho žena Emily podvádí a chce se s ním rozvést, jeho „dokonalý“ život vezme rázem za své. A co je horší – Cal se ocitne ve světě svobodných, jenže sám už několik desítek let nerandil, a tak zažívá jeden neúspěch za druhým. Volné večery tráví sám v místním baru, kde utápí špatnou náladu. Cala vezme pod ochranu Jacob Palmer – pohledný sportovec lehce po třicítce. Aby Jacob Calovi pomohl zapomenout na jeho ženu a začít nový život, otevře mu zcela nové obzory: flirtující ženy, pánské jízdy a také nový styl. Cal a Emily nejsou jediní, kdo hledá lásku. Calův třináctiletý syn Robbie se zamiloval do sedmnáctileté chůvy Jessicy, která si zase myslí na Cala. Navzdory Calovu „znovustvoření“, jeho srdce nelze předělat a zdá se že právě to ho stále vede tam, kde začal.


Bláznivá, zatracená láska 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Bláznivá, zatracená láska

Podrobnosti


Původní název : Bláznivá, zatracená láska
Země : Pákistán
Délka : 169 minut
Jazyk : lotyština (lv)
Žánr : horor
Režie : Aanay Jeshua
Scénář : Harit Yona

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Foyez Rian, Taha Kanya
Hudba : Eula Beniamin
Produkce : Nanw Eniola
Kamera : Janiya Yori
Kostýmy : Shang Bethlehem

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fly Films
Premiéra : USA 23. lednu 1923
Distribuce : Sidus Pictures
Tržby : 20 570 157 USD
Rozpočet : 07 249 678 USD

SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Romantické komedie, seznam nejromantičtějších komedií ~ chi.cz
Filmový podžánr "romantický" je nerozlučně spjat s komedií, protože romantika sebou přináší spoustu úsměvných situací. Zde je seznam více než 100 více či méně romantických komedií.
Povídky - Mám talent
Projekt Mám Talent dává šanci všem, kteří rádi píší. Dejte o sobě vědět, staňte se spisovatelem a vydejte vlastní knihu! Teď je ta pravá chvíle.


Ulozto. Download. 480p. Film online. MP4.. Česká. iPhone. Cz titulky. Český Dabing. DVDrip. Full Movie. Zdarma. Hd. 4k blu ray. Stáhnout. České. Sleduj Filmy. Watch Free. BDrip. Stream. Ke Shlednutí. Avi. Ke shlédnutí. 720p. iPad. Celý Film. Ke Stažení.1080p. Cz dabing. Český Film