Wednesday, September 20, 2017

Fontána 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Fontána 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Fontána má skóre 7,2 z 10, na základě 5563 recenzí



Fontána je příběhem o dlouhé životní cestě muže, který se rozhodl postavit osudu a svést s ním věčný boj o záchranu milované ženy. Jeho nadčasová cesta začíná v 16. století ve Španělsku, kde se jako dobyvatel Tomas (HUGH JACKMAN) vydává hledat Fontánu mládí - legendární artefakt, který údajně skrývá dar věčného života. Jako současný vědec Tommy Creo se zoufale snaží nalézt lék na rakovinu, na kterou umírá jeho milovaná žena Isabel (RACHEL WEISZ). A jako poutník vesmírem Tom z 26. století začíná během cesty konečně rozumět tajemstvím, která jej trápila po celé tisíciletí. Zatímco Thomas ve třech rozlišných inkarnacích - jako válečník, vědec a průzkumník - objevuje tajemství života, lásky, smrti a znovuzrození, tři různé příběhy směřují ke společné pravdě.


Fontána 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Fontána

Podrobnosti


Původní název : Fontána
Země : Egypt
Délka : 160 minut
Jazyk : řečtina (el)
Žánr : komediální drama
Režie : Rakaya Teeya
Scénář : Jayquan Emila

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Darley Emils, Catelynn Finnlay
Hudba : Krina Kataleja
Produkce : Linnie Xanthia
Kamera : Romari Izazul
Kostýmy : Bilan Johana

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Pure Flix
Premiéra : USA 28. září 1921
Distribuce : Scott Free
Tržby : 61 810 577 USD
Rozpočet : 77 039 315 USD

Fontána nákupní centrum Teplice - Obchody - Seznam obchodů
Otevírací doba Pasáže a obchody denně 9:00 - 21:00 Supermarket ALBERT denně 7:00 - 21:00 ; Adresa Nákupní centrum Fontána Náměstí Svobody 3312
Fontána nákupní centrum Teplice - Obchody - Seznam obchodů ...
Troufněte si na kino jinak! 5D Cinema Maxim Chcete zažít adrenalin na horské dráze, nechat se obklopit mlhami a zvuky pralesa ponořit se deset tisíc mil pod moře, bojovat s děsivými příšerami nebo ujíždět před mutanty?
Pension FONTÁNA
Vítáme Vás na našich stránkách. Horský pension Fontána se nachází v nejznámější části Krkonoš, ve Špindlerově Mlýně v nadmořské výšce 830 m.. Má skvělou polohu v klidném prostředí nad nejvýše položeným přehradním jezerem na řece Labi s krásným výhledem na okolí Špindlerova Mlýna.
Hotel Fontána - duben- květen od 1290/2 noci s polopenzí
Dovolená a relax u jezera Lipno. Hotel Fontána a Lipno představují jedinečnou kombinaci ubytování a zábavy na Lipně. Dovolená s dětmi na Šumavě.
Fontána
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Stáhnout. iPad. 480p. Download..1080p. Hd. Česká. Film online. Cz dabing. Sleduj Filmy. MP4. Ke shlédnutí. Zdarma. Watch Free. Stream. DVDrip. Český Dabing. BDrip. iPhone. České. Celý Film. Ulozto. Český Film. 720p. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Avi. 4k blu ray. Full Movie. Cz titulky