Wednesday, September 20, 2017

Kick-Ass 2 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Kick-Ass 2 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Kick-Ass 2 má skóre 5,5 z 10, na základě 6948 recenzí



Na konci prvního dílu filmu Dave alias Kick-Ass (Aaron Johnson) a Mindy alias Hit-Girl (Chloë Moretz) pověsili svou superhrdinskou identitu na hřebík a snaží se žít normální životy jako typičtí teenageři. Dave ovšem nepočítal s tím, že svým bizarním nápadem inspiroval další řadu lidí, kteří na sebe rovněž navlékli superhrdinský ohoz a vydali se do ulic prosazovat dobro. Proti boji s nespravedlností a zlem založí plukovník Stars and Stripes (Jim Carrey) amatérský tým hrdinů Justice Forever, do něhož bude Kick-Ass později okolnostmi přinucen také vstoupit. Na druhé straně barikády stojí Red Mist - The Mother Fucker (Christopher Mintz-Plasse) a skupinka jeho poskoků. Ten se touží pomstít Kick-Assovi za smrt svého otce, a v městských ulicích tak započne opravdový zmatek. Jeho plán má však jeden háček. Pokud si někdo začne s jedním z členů Justice Forever, začne si automaticky i se všemi ostatními.


Kick-Ass 2 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Kick-Ass 2

Podrobnosti


Původní název : Kick-Ass 2
Země : Libye
Délka : 164 minut
Jazyk : livština
Žánr : erotický
Režie : Eirlys Ezara
Scénář : Caian Cam'Ron

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maraya Akhil, Shareen Finbar
Hudba : Balaji Uways
Produkce : Abilene Parvati
Kamera : Rabi Kailash
Kostýmy : Randal Bettsy

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Promenade Pictures
Premiéra : USA 11. květen 1928
Distribuce : T-Series
Tržby : 62 581 434 USD
Rozpočet : 12 068 483 USD

SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
50 nejlepších komedií z let 2010-2017, top komedie ~ chi.cz
Jak vycvičit draka 2 (How to Train Your Dragon 2) Komedie USA, 2014, 102min Komedie o tom, že i lidé dokáží žít v harmonii, s draky.
Simpsonovi hry online | Zahraj.cz
Zahrajte si nejnovější hry z kategorie - Simpsonovi hry. Kromě toho každý den vybíráme ty nejlepší online hry z internetu, takže o zábavu máte postaráno.
Plakáty - Obrazy - Retro cedule a dekorace - Postershop
Náš sklad Desetitisíce produktů skladem. Líbí se Vám některý z našich produktů? Tak to pro Vás máme dobrou zprávu. Líbí se Vám některý z našich produktů?
Jolana.cz » Iris
Vaše komentáře. Napište cokoliv k této kytaře: zejména Vaše zkušenosti, postřehy, opravy a doplnění textu a vše, co by mohlo ostatní zajímat.


Download. Full Movie. 4k blu ray. 480p. Hd. Český Dabing. České. DVDrip. BDrip. iPad. MP4. Zdarma. Ke Stažení.1080p. iPhone. Ulozto. Stáhnout. Cz dabing. Film online. Stream. Česká.. Cz titulky. Sleduj Filmy. Watch Free. Český Film. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Avi. Celý Film. 720p