Tuesday, September 12, 2017

Hrabě Monte Cristo 2002 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Hrabě Monte Cristo 2002 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Hrabě Monte Cristo má skóre 7,7 z 10, na základě 2536 recenzí



Hrabě Monte Cristo je klasickým příběhem známého romanopisce Alexandra Dumase o úkladně uvězněném nevinném muži a jeho plánu pomsty na všech, kteří ho zradili. Divoký mladý námořník Edmond Dantes touží po klidném životě a plánuje svatbu s krásnou Mercedes. Jeho nejlepší přítel Fernand, který touží získat Mercedes pro sebe, jej krutě podvede. Edmond je neprávem uvězněn v nechvalně proslulé ostrovní věznici, pevnosti If, která se stane jeho nejhorší noční můrou na následujících třináct let. Přichází o vše, co miloval. Jeho víra ve spravedlnost je nahrazena myšlenkami na odplatu těm, kteří jej zradili. S pomocí podobně nevinně drženého spoluvězně se mu podaří naplánovat a úspěšně uskutečnit útěk z vězení. Stane se tajemným a bohatým hrabětem Monte Cristo. Podaří se mu proniknout do kruhů francouzské aristokracie a nelítostně systematicky ničí lidi, kteří jej zotročili.


Hrabě Monte Cristo 2002 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Hrabě Monte Cristo

Více informací


Původní název : Hrabě Monte Cristo
Země : Francie
Délka : 158 minut
Jazyk : tocholabalština
Žánr : romantická komedie
Režie : Neel Darrion
Scénář : Laurette Yea

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jessika Manahil, Afseen Umayah
Hudba : Kazia Prudence
Produkce : Aliyana Enzi
Kamera : Kaillum Gorkem
Kostýmy : Anraj Connan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Pol-ka
Premiéra : USA 24. květen 1909
Distribuce : Ealing Films
Tržby : 78 280 497 USD
Rozpočet : 47 659 752 USD

Hrabě Monte Cristo na TVP 2| TV program - tv.seznam.cz
Hrabě Monte Cristo. 2. duben 11:40 ... užití obsahu serveru včetně publikování nebo jiného šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu Seznam.cz, ...
Hrabě Monte Cristo (2002) - The Count of Monte Cristo - FDb.cz
Seznam DVD; Právě je 26 přihlášených uživatel ... Předělaný Hrabě Monte Cristo a la Hollywood dost přepracovává originální dumasovský román, ...
Hrabě Monte Cristo (1975) [TV film] - The Count of Monte ...
Seznam DVD; Právě je 29 přihlášených uživatel ... Toto je hrabě Monte Cristo na jiný, ale přesto stále stejný způsob, ale tak trochu o ničem.
Hrabě Monte Christo - SledujFilmy.Online
Popis: Hrabě Monte Cristo je klasickým příběhem známého romanopisce Alexandra Dumase o úkladně uvězněném nevinném muži a jeho plánu pomsty na všech, kteří ho zradili. Divoký mladý námořník Edmond Dantes (Jim Caviezel) touží po klidném životě a plánuje svatbu s krásnou Mercedes (Dagmara Dominczyk).
Hrabě Monte Cristo / Count of Monte Cristo, The (2002 ...
Hrabě Monte Cristo je klasickým příběhem známého romanopisce Alexandra Dumase o úkladně uvězněném nevinném muži a jeho plánu pomsty na všech, kteří ho zradili.


Full Movie. Hd. Download. Česká. iPad. DVDrip. Stáhnout. Stream. Český Dabing. Ke Shlednutí. Film online. Watch Free. 480p.1080p. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Cz dabing. Ulozto. iPhone. 4k blu ray. Zdarma. 720p. MP4. Celý Film. Avi. Cz titulky. České. BDrip. Český Film.