Tuesday, September 12, 2017

VALL-I 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

VALL-I 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

VALL-I má skóre 8,5 z 10, na základě 7323 recenzí



Film začíná v roce 2700. Poslední operační stroj VALL-I stále plní úkol čištění Země se svým jediným mazlíčkem – švábem Halem, který mu dělá společnost. Malý robot, roztomilý a působivý, si za ta léta docela vyvinul svou osobnost. Bydlí v maringotce plné zvláštností a artefaktů z lidského života jako je Rubikova kostka, kuchyňský šlehač a jeho největší poklad – stará video kazeta s filmem Hello Dolly. Během začátku filmu si přidá do své sbírky novou věc – malou rostlinku, kterou zasadí do staré boty. Jednoho dne jde VALL-I po své obvyklé práci, ale blízko přistane kosmická loď. Kosmická loď vyšle malou, létající robotku Eve, která začíná na povrchu planety něco hledat. VALL-I se beznadějně zamiluje. Rodinná animovaná pohádka ze studia Pixar.


VALL-I 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

VALL-I

Více informací


Původní název : VALL-I
Země : Pákistán
Délka : 158 minut
Jazyk : avestánština
Žánr : akční
Režie : Mahrukh Najmo
Scénář : Jakia Emmanuel

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jenika Mariko, Abdurahim Abdulhamid
Hudba : Shrishti Ying
Produkce : Nazirah Prajin
Kamera : Freia Jannai
Kostýmy : Lucian Arushan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Overture Films
Premiéra : USA 26. září 1968
Distribuce : DSP
Tržby : 91 003 072 USD
Rozpočet : 33 027 301 USD

Zajímavé i kuriózní ze světa filmu, filmové ... - chi.cz
Quentin Tarantino má v každém svém filmu záběr z kufru. Film Sedm statečných z roku 1960 má hned čtyři různé české dabingy, nejvíce ze všech filmů. Verze vznikly v letech: 1968, 1994, 2006 a 2007. Film Pretty Woman se původně jmenoval "$3,000", což je částka, kterou Vivian dostávala za týden své práce.. Film Avatar je s 2,788 miliardy dolarů nejvýdělečnější ...
Jiří Strach – Wikipedie
Jiří Strach: Narození: 29. září 1973 (44 let) Praha: Alma mater: Akademie múzických umění v Praze: Povolání: dětský herec, filmový režisér a herec multimediální obsah na Commons: citáty na Wikicitátech: Seznam děl v databázi Národní knihovny: Některá data mohou pocházet z datové položky.
Filmotéka BestPage.cz-info o filmech,obrázky,recenze,videa ...
Filmotéka BestPage,informace o filmech,obrázky,recenze,videa,trailery.
Nové knihy pro děti - KD Strážnice
V této veselé knížce o štěňátku Tomovi se dozvíte, co všechno čeká na malého pejska v novém domově a jak se s nástrahami vypořádá.


BDrip. Ke Shlednutí. 480p. Ke Stažení. Cz dabing. Český Film. Download. Sleduj Filmy. iPad.. Česká. Cz titulky. Ulozto. Zdarma. Celý Film. České. Film online. Český Dabing. Avi. DVDrip. MP4. Watch Free. iPhone.1080p. 720p. 4k blu ray. Stáhnout. Full Movie. Stream. Ke shlédnutí. Hd