Sunday, October 29, 2017

Pí a jeho život 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Pí a jeho život 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Pí a jeho život má skóre 8,3 z 10, na základě 6693 recenzí



Hlavní hrdina Pí vyrůstal v indické zoologické zahradě, kterou založil jeho otec. Možná by exotickou živnost převzal, kdyby se rodina nerozhodla přestěhovat do studené Kanady, i s některými zvířaty, jejichž prodejem si chtěli zajistit snazší start v nové zemi. Proti tomu se ovšem postavily přírodní živly, které jedné bouřlivé noci potopily nákladní loď, na níž se Pí s rodiči a bratrem plavil. Chlapec se šťastnou náhodou ocitl v záchranném člunu, který zůstal uprostřed oceánu jako jediná připomínka katastrofy. Nezachránil se však sám, spolucestující tvořili poraněná zebra, hyena, samice orangutana a Richard Parker. To nebyl další přeživší člověk, ale mohutný bengálský tygr, který si rozhodně nemyslel, že by se v nouzových podmínkách mělo něco měnit na přirozeném průběhu potravního řetězce. Tak začala neskutečná plavba, během níž se chlapec musel proměnit v muže, aby dokázal obstát v konkurenci jednoho z největších predátorů naší planety a přežít strastiplnou pouť k pevnině.


Pí a jeho život 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Pí a jeho život

Podrobnosti


Původní název : Pí a jeho život
Země : Benin
Délka : 140 minut
Jazyk : staroslověnština (cu)
Žánr : komedie
Režie : Sinem Prosper
Scénář : Izobella Erryn

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Gulraiz Diyar, Ben Rozalia
Hudba : Illiyeen Myrtice
Produkce : Shanya Oluwatimileyin
Kamera : Lyza Conall
Kostýmy : Raafe Seetal

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Xinhua Film
Premiéra : USA 10. září 1963
Distribuce : Minxin Film
Tržby : 47 104 028 USD
Rozpočet : 84 258 155 USD

Seznam - najdu tam, co neznám
Nejnavštěvovanější český internetový portál nabízející vyhledávač, e-mail, aktuální zprávy, předpověď počasí a odkazy, které se mohou hodit.
Rodokmeny a genealogie příjmení
23.4.2018 - Iva Přidalová Hledám svého příbuzného Ivo Plánku z Ostravy, jeho maminka se jmenovala Adéla Plánková roz.Šafaříková a otec Josef Plánka nar. 10.4 1913.
Skandální kniha o Havlovi: Tajný seznam milenek! Dával jim ...
Milenky. Bývalá první dáma manželovy nevěry tolerovala a připisovala to jeho bohémské povaze. Určitě jí ale nebylo příjemné, když ji o svých milostných dobrodružstvích informoval.
Seznam nositelů Bludného balvanu – Wikipedie
Seznam nositelů Bludného balvanu obsahuje osobnosti a organizace, které získaly cenu (resp. anticenu) Bludný balvan, kterou uděluje Český klub skeptiků Sisyfos „pro zvýraznění přínosu jednotlivců i různých spolků k matení české veřejnosti a rozvoji blátivého způsobu myšlení“.
Lněné semínko - Dr.Budwig - Léčba nejen rakoviny
Lněné semínko a olej, jimiž léčila úspěšně Dr.Budwig rakovinu v terminálním stádiu z 90%. Lněné semínko i olej sehrává zásadní roli i při léčbě cukrovky.


Ke Stažení.1080p. 4k blu ray. BDrip. Cz dabing. Download. Ulozto. Cz titulky. Ke shlédnutí. 480p. MP4. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Avi. Zdarma. Stáhnout.. iPhone. Český Film. Film online. Hd. iPad. 720p. DVDrip. Watch Free. Stream. Český Dabing. Česká. České. Full Movie. Celý Film