Thursday, May 17, 2018

Duch ve stroji 2017 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Duch ve stroji 2017 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Duch ve stroji má skóre 5,4 z 10, na základě 8908 recenzí



Major (Scarlett Johansson) je velitelkou Sekce 9, speciální policejní jednotky, která bojuje proti těm nejhorším kyberzločinům. Příběh se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je svět závislý na moderních technologiích ještě víc než dnes a každé narušení technologického řádu může mít nedozírné následky. Koneckonců i hrdinka filmu je hi-tech produktem, dokonale vyváženou kombinací robota a člověka. S lidským mozkem a vyspělou robotickou schránkou se Major snaží dopadnout zločince, jehož cílem je zničení společnosti Hanka Robotics, lídra ve vývoji umělé inteligence. Major se však nepotýká pouze se zlem, ale také s vlastními pochybnostmi, když ji začíná zrazovat jediná nedokonalá část jejího jinak dokonalého těla – mozek. Čím dál častěji se jí v hlavě vynořují nesrozumitelné vjemy. Tyto vjemy by mohly být otisky její předchozí existence, mohly by být klíčem ke vzpomínkám na její lidské Já, mohly by ... Protože všechno je jinak...


Duch ve stroji 2017 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Duch ve stroji

Podrobnosti


Původní název : Duch ve stroji
Země : Írán
Délka : 143 minut
Jazyk : hiri motu (ho)
Žánr : parodie
Režie : Iustin Beniah
Scénář : Saksham Selby

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sabeel Ralitsa, Ifeanyi Saffire
Hudba : Shakirah Elinore
Produkce : Aydon Sandhya
Kamera : Masrur Jolee
Kostýmy : Trayvon Jaicob

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Bombay Talkies
Premiéra : USA 25. srpen 1950
Distribuce : Skydance Productions
Tržby : 97 711 828 USD
Rozpočet : 56 906 984 USD

Seznam podpořených projektů podle jednotlivých soutěží ...
Grantová agentura ČR zveřejňuje seznamy projektů, které ve veřejné soutěži uspěly a jimž byla přidělena podpora. Předsednictvo Grantové agentury ČR na svém zasedání dne 20.
Pokemon-serial.cz - Pokemon online; popis postav, treneru ...
Dobrodružství začíná. Začínáš ve svém pokojíku. Než sejdeš po schodech dolů, podívej se do PC a vezmi si Potion. Nyní seběhni po schodech dolů a vyjdi z domu.
Domů | BMW Motorrad
BMW Motorrad si pro tebe připravilo exkluzivní sadu produktů péče o motorku, se kterou budeš vždy připraven zazářit. Kromě speciálního šampónu a leštidel získáš i odstraňovač hmyzu, nebo vlhčené ubrousky na hledí.
2. základní škola Cheb - Archiv2014_2017
Bovýsek, 2.4.2017 Naše škola je zapojena do projektu Ovoce do škol, jehož cílem je vést děti ke konzumaci čerstvého ovoce a zeleniny.
Uprchlíci protestují proti ubytování ve stanech. Je jim ...
Problémy azylového průmyslu se prostě začínají hrotit. Více než sto uprchlíků protestovalo před radnicí v Hamburku proti jejich umístění v nevytápěných stanech a halách.


1080p. Film online. iPhone. Česká. Zdarma. Ulozto. Český Dabing. MP4. 720p. Cz titulky. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Český Film. Hd. České. Ke Stažení. Stáhnout. Stream. 4k blu ray. Sleduj Filmy.. Watch Free. BDrip. Full Movie. 480p. DVDrip. Download. iPad. Celý Film. Cz dabing. Avi