Thursday, May 17, 2018

Zloději kol 1948 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Zloději kol 1948 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Zloději kol má skóre 5,4 z 10, na základě 4742 recenzí



Italský film, který na pozadí příběhu nezaměstnaného dělníka podává realistický obraz sociálních poměrů dnešní Itálie. Hlavnímu hrdinovi filmu hrozí, že hned po nastoupení práce v novém zaměstnání, které těžce získal, se znovu ocitne na dlažbě, poněvadž mu kdosi ukradl jízdní kolo, které je pro lepiče plakátů podmínkou zaměstnání. Všechno další úsilí hrdiny filmu směřuje k tomu, aby nalezl zloděje a získal zpět své kolo. Když se však přesvědčí o marnosti tohoto počínání, rozhodne se v zoufalství stát se sám zlodějem. Je však na místě dopaden, a vděčí jen soucitu toho, kterého chtěl okrást, že není odevzdán policii. Ruku v ruce se svým osmiletým synkem, který ho všude dporovází, kráčí pak uprostřed davu lhostejných lidí vstříc další nejistotě v nezaměstnanosti. Bezútěšné dějové vyústění tohoto příběhu, líčeného v sytých realistických barvách, je v plném souladu s bezútěšným postavením statisíců těch, kteří v dnešní Italii živoří v bídě a nezaměstnanosti.


Zloději kol 1948 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Zloději kol

Podrobnosti


Původní název : Zloději kol
Země : Kapverdy
Délka : 167 minut
Jazyk : urijština (or)
Žánr : thriller
Režie : Nectaria Lashanda
Scénář : Abdirahim Oluwadamilare

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Naledi Kadee, Barclay Yee
Hudba : Cai Saleeha
Produkce : Obdulia Kareen
Kamera : Alexys Fadi
Kostýmy : Monir Marget

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Kavithalaya Productions
Premiéra : USA 15. září 1903
Distribuce : Screen Gems
Tržby : 92 542 657 USD
Rozpočet : 36 166 642 USD

Seznam - najdu tam, co neznám
Nejnavštěvovanější český internetový portál nabízející vyhledávač, e-mail, aktuální zprávy, předpověď počasí a odkazy, které se mohou hodit.
Návštěvní kniha | BAHNA
Dobrý den, děkuji za parádní zážitek, akce samotná byla velmi povedená a celé rodině se velmi líbila. Ovšem parkování a převoz na akci byla velice špatně zařízená.
vodácká diskuze | INGETOUR - půjčovna lodí a raftů - Vltava
Půjčovna lodí (kánoe, kajak, raft) Ingetour - řeka Vltava v místech: Vyšší Brod, Lenora, Rožmberk, Zátoň, Český Krumlov, Zlatá Koruna, Boršov.
Plné hry ke stažení zdarma! | Spidla.cz
Hry v plné verzi ke stažení, zábava pro děti i dospělé, hry akční, logické, pohádky ke stažení i mp3 ke stažení.
Den, kdy byla objevena Tutanchamonova hrobka (26. listopad ...
Objevení Tutanchamonovy hrobky je zřejmě nejvýznamnější archeologický počin všech dob. Může za to zejména fakt, že tato hrobka na rozdíl od jiných hrobek egyptských faraónů nebyla moc vykradena (jen trošku).


4k blu ray. Cz dabing. iPhone. Český Film. Celý Film. České.1080p. Stáhnout. Ke Stažení. Download. iPad. Zdarma. Stream. 720p. BDrip. Watch Free. Ke Shlednutí. Avi. Ulozto. 480p. Česká. Ke shlédnutí. DVDrip. Sleduj Filmy. Full Movie.. Hd. Cz titulky. MP4. Film online. Český Dabing