Thursday, May 17, 2018

Kontraband 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Kontraband 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Kontraband má skóre 6,1 z 10, na základě 8302 recenzí



V Hollywoodu zavál drsný severský vítr. Jeden z nejtalentovanějších evropských režisérů současnosti, Islanďan Baltasar Kormákur, se rozhodl ukázat světu, jak v jeho pojetí vypadá nekompromisní thriller. Do hlavní role si vybral Marka Wahlberga, který má s tímhle žánrem letité zkušenosti (Odstřelovač, Čtyři bratři). „Profesionální mstitel“ zde hraje Chrise Farradaye, spořádaného otce od rodiny, který se kdysi taky pohyboval za hranou zákona, když pašoval různé zboží ze Střední Ameriky do USA, ale dokázal včas odejít. Bohužel, mladší bratr jeho ženy (Kate Beckinsale) se rozhodl začít tam, kde Chris přestal. A protože nebyl zdaleka tak šikovný a ve strachu před šťárou nechal velkou pašovanou zásilku utopit v moři, jde po něm místní narkomafie v čele s bezohledným Briggsem (Giovanni Ribisi). Chris má vlastně jen dvě možnosti – buď nechá vlastního švagra odpravit, nebo se vrátí na místo činu a propašováním velmi problematické zásilky na americkou půdu jeho selhání odpracuje.


Kontraband 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Kontraband

Podrobnosti


Původní název : Kontraband
Země : Togo
Délka : 169 minut
Jazyk : kurdština (ku)
Žánr : propagandistický
Režie : Muaawiyah Ubaidullah
Scénář : Dhylan Meganne

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Elexia Aaishah, Sharna Atalya
Hudba : Shaymus Jevon
Produkce : Xanna Tabasam
Kamera : Darcia Aurelia
Kostýmy : Wing Jemimah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Interscope Pictures
Premiéra : USA 22. lednu 1945
Distribuce : Batjac Productions
Tržby : 55 591 824 USD
Rozpočet : 45 055 770 USD

SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Moondance Orchestra - O nás
Oslovil jsem své dávné spoluhráče a kamarády ze studiových spoluprací nejrůznějších projektů, z jazzových formací Kontraband, Dub Be Bop, Svengali, atd.
Seriál V.I.P. vraždy - krimiserialy.juk.cz
Český kriminální seriál V.I.P. vraždy. Odkazy, herci, obsahy dílů
Komplexní a příspěvková lázeňská léčba - LÁZNĚ SLATINICE ...
Lázně Slatinice. Moderní léčebné lázně se staletou tradicí, s přírodním pramenem středně mineralizované vody s obsahem sirovodíku. Zaměřují se na léčbu pohybového aparátu, nemoci onkologické, neurologické a kožní.
Pepak.net » YTD
Skok na download Jedním z poměrně navštěvovaných článků na tomto blogu je článek o stahování videa z YouTube - může za to hlavně Seznam a Google, které bůhvíproč tento článek zobrazují na předních pozicích, když oběť (čtenář) hledá V Downloader.


Cz titulky. Stream. Sleduj Filmy. iPad. Česká. Celý Film. BDrip. Zdarma. Avi. 480p. Hd. Watch Free. Ke Shlednutí. České. iPhone. Film online. Ke shlédnutí. MP4. Full Movie. DVDrip. Cz dabing. 720p. Stáhnout. Download.. Český Film.1080p. Ke Stažení. 4k blu ray. Český Dabing. Ulozto